top of page

Udflugtspakke

Fire store ture (og én lille) for i alt kr. 2.450,00

Vi kommer jo til spændende steder, hvor der venter oplevelser, man ikke lige kan gå til. Derfor har vi lavet en extra udflugtspakke med mange spændende ture. Hele fire vidt forskellige ture. Vi er i en meget fjern del af verden, hvor ankomsten af et krydstogtsskib let kan booke alt, hvad der findes af transport, men vi har været ude i god tid for at sikre vores ture. Og vores to rejseledere har netop gennemrejst det meste af vores krydstogt for at være helt up-to-date. Vil du være sikker på en plads skal du ringe eller sende en mail til os med en bestilling. Betaling i danske kroner eller amerikanske dollar om bord på MS Oosterdam. Da busserne bestilles længe i forvejen vil det ikke være muligt at tilmelde sig om bord. Det skal ske i god tid!

Pearl Habour_edited.jpg
waikiki beach 360x270.jpg

 

HONOLULU – fra Chinatown og det gamle kongepalads til Waikiki. Plus besøg på Pearl Harbor og USS Arizona Memorial, hvor vi kan se det mægtige slagskib på bunden af Pearl Harbor. Om bord er stadig de 1.177 søfolk, der blev sendt i døden af de japanske bomber.

Fra et gribende besøg på Pearl Harbor og USS Arizona til skønhed og livsglæde på berømte Waikiki strand.

Vi kommer det hele rundt på vores Honolulu tur.

 

 

HAWAII – Big Island. Vulcanoes National Park er et enestående sted på planeten. Turen går til Volcanoes Nationalpark, hvor du kan opleve verdens mest aktive vulkan. Ifølge myten er Halemaumau-krateret hjemsted for ildens gudinde, Pele. Du får også mulighed for at gå gennem et lavarør, som er formet af en flod af lava, kaldet Thurston Lava Tube. I nationalparken bliver du klogere på øens vulkaner og får en dybere forståelse af, hvor unikt Hawaii-øriget er.

Vulkan parken på Hawaii er enestående. Om dagen et månelandskab som verden så ud engang. Om natten et flammende show, som vi kan se det fra skibet, når vi sejler forbi.

Vulkan parken.jpg
Papete.png

MOOREA og BORA BORA – Fransk Polynesien. 2 ture til nogle af verdens mest betagende øer og dog forskellige. BORA BORA er helt enestående med sin lagune, varme Pacific vand og voldsomme profil. MOOREA er selve indbegrebet af en Sydhavs ø med en frodig natur i stærke farver. Begge skal opleves på hver sin måde, og de ture arrangerer vi sammen med lokale guider. Forvent ikke luksusbusser, men åbne lastbiler. Vi skal også opleve øerne bag deres glitrende facader og kan love uforglemmelige dage. Vi skal opleve, hvordan de lokale lever på disse fjerne øer, se hvad de spiser og smager selv. Vi vil stoppe på steder, hvor de mest romantiske fotos i verden kan tages. Og vi vil selvfølgelig besøge steder, som ellers kun kendes fra film, men skam eksisterer: Bloody Mary’s Bar på Bora Bora f. eks.
Vi vil også se minder om Stillehavskrigen, eftersom amerikanerne efterlod alt deres materiel, da krigen sluttede. Og vi vil opleve de usigeligt smukke laguner, der omringer begge øer. Fra toppen af Mooreas højeste bjerg vil vi kunne tage fantastiske billeder ud over øen med Tahiti som en mægtig baggrund.

PAPEETE, TAHITI – er en bonustur, hvor vi sammen med rejselederne spadserer ud i den eksotiske by. Vi besøger markedet, hvor I får god tid på egen hånd, Strandpromenaden og de fristende cafeer og fortæller om de spændende typer, der skabte myten om Tahiti: Mytteristerne fra Bounty, Captain Cook, Moby Dicks forfatter Herman Melville, maleren Paul Gaugain – og det som lokkede dem alle til South Pacific: De billedskønne kvinder.

Fire (plus en halv) ture, kørt med egen transport og egne rejseledere på dansk. MEN hvis du vil være sikker på at komme med så send os venligst en mail, da alting skal bestilles i god tid, når man kommer med et stort krydstogtskib. Prisen er kr. 2.450 pr person eller 4.900,00 per par. Mail eller ring, men betaling skal først finde sted om bord og helst i danske kroner eller amerikanske dollars. Altså kontant, tak.

Papete kvinde.jpg
bottom of page