top of page

BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

 

Databeskyttelse har høj prioritet i Cruise2Go, og vi ønsker åbenhed omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i forbindelse med en rejser.

 

Vi har i forbindelse med optimeringen af persondata loven (GDPR) udarbejdet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes.

 

Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger?

Cruise2Go er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, og er ansvarlig for dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov om databeskyttelse.

 

Hvor opbevarer vi dine oplysninger?

De oplysninger, som vi indsamler om dig, lagres inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (”EØS”), men kan også overføres til og anvendes i et land uden for EØS. En sådan overførsel af dine personlige oplysninger udføres i overensstemmelse med gældende lovgivning.

 

For overførsler uden for EØS anvender Cruise2Go standardkontraktbestemmelser og værn til beskyttelse af privatlivets fred for lande uden en EU-afgørelse om et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

 

Hvem har adgang til dine oplysninger?

Dine oplysninger kan deles inden for Cruise2Go.
Yderligere kan nogle af dine oplysninger blive delt med tillidsfulde samarbejdspartnere. Oplysningerne der bliver fremsendt til vores samarbejdspartnere, er alle oplysninger som Cruise2Go og vores samarbejdspartnere, er nød til at kende til, for at kunne levere det ønskede produkt. Oplysningerne

vil kun blive fremsendt efter modtaget samtykker fra vore gæster.

Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for Cruise2Go. Personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at betjene dig. Under hver navngiven proces nedenfor kan du finde de enkelte kategorier af tredjeparter.

 

Hvilket gyldigt retsgrundlag er der for anvendelse?

Ved hver specifik anvendelse af personlige oplysninger, som vi opbevarer om dig, vil vi informere dig om, hvorvidt indsamling af dine data er baseret på et lovmæssigt krav eller for at indgå et kontraktforhold, og om det er obligatorisk at oplyse dine personlige oplysninger og mulige konsekvenser, hvis du vælger det fra.

 

Hvad er dine rettigheder?

Retten til adgang:

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt Cruise2Go, så sender vi dine personlige oplysninger via e-mail.

 

Retten til at overføre data:

Når Cruise2Go anvender dine personlige oplysninger elektronisk, efter dit samtykke eller i henhold til en aftale, har du ret til at få sendt en kopi af dine data på en struktureret og almindelig måde samt i et maskinlæsbart format til enten dig eller anden part. Det gælder kun de personlige oplysninger, du har givet os.

 

Retten til at korrigere data:

Du har ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende.

 

Retten til at slette data:

Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som Cruise2Go benytter, undtagen i følgende situationer:

 - Du har en uafklaret sag hos kundeservice

 - Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afviklet eller kun delvis afviklet.

 - Du har et økonomisk mellemværende med Cruise2Go, uanset betalingsmåde.

 - Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser
   inden for de sidste fire år.

 - Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne.

 

Din ret til at modsætte dig anvendelse baseret på legitime interesser:

Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, der er baseret på Cruise2Go’s retmæssige interesser. Cruise2Go fortsætter ikke med at anvende dine personlige oplysninger, medmindre vi kan påvise en saglig grund til deres anvendelse, som tilsidesætter dine ønsker og rettigheder og/eller på baggrund af lovmæssige krav.

 

 

Hvordan kan du udøve dine rettigheder?  

Vi tager databeskyttelse meget alvorligt, og derfor håndterer vores kundeservicemedarbejdere altid dine forespørgsler i henhold til ovennævnte rettigheder. Du kan altid kontakte kundeservice på Info@cruise2go.dk.

 

Databeskyttelseschef:

Vi har udnævnt en databeskyttelseschef for at sikre, at vi altid anvender dine personlige oplysninger på en åben, korrekt og lovgyldig måde. Du kan kontakte vores databeskyttelseschef på Info@cruise2Go.dk og skrive Databeskyttelseschef i emnefeltet.

 

Retten til at klage til en tilsynsmyndighed:

Hvis du mener, at Cruise2Go behandler dine personlige oplysninger på en ukorrekt måde, kan du kontakte kundeservice info@cruise2go.dk. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.

 

Opdateringer af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger:

Der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Vi vil meddele alle vigtige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, for eksempel ændringer af årsagerne til hvorfor vi anvender dine personlige oplysninger, hvem der er ansvarlig eller dine rettigheder.

bottom of page