top of page

Velkommen ombord

M/S Leonora

Cruise2Go er glade for at kunne præsentere vores nye skib M/S Leonora (tidligere Avalon Scenery), som blev leveret til os i efteråret 2017. Dette enestående flodkrydstogtsskib er bygget i 2008 og var oprindelig ment for det amerikanske marked. Skibet fremstår overbevisende med en moderne, men samtidig varm, indretning og atmosfære. Med en venlig besætning og et fantastisk køkken sikrer vi, at vore gæster får et uforglemmeligt krydstogt.

Afslappende ferie

Leonora sejler på de europæiske floder i sommerhalvåret samt jule- og nytårsafgange. Med hendes 67 kahytter er Leonora et af det mest luksuriøse flodkrydstogtsskibe i Europa. Hermed sikrer vi en afslappende, men samtidig oplevelsesrig rejse, som med tiden er blevet mere efterspurgt. Man får nemlig en komfortabel pause fra hverdagen, hvor gæster sidder i loungen, på soldækket eller nyder en middag i restauranten, glider vi fra by til by på spektakulære floder og vandveje.

Praktiske informationer

 • Drikkevarer
  Vedbestilling af drikkevarer modtages kvittering, som underskrives og godkendes af gæsten

 • Baren
  Baren er åben fra kl. 09:00 til 24:00 eller senere. Købte drikkevarer fra baren kan medbringes overalt på skibet. Egne drikkevarer tillades ikke ombord. Der er servering på soldækket.

 • Kreditkort
  Skibet modtager Dankort/Visa, Master- og Eurocard. Der afregnes for baren m.m. den sidste aften. Der pålægges et gebyr på 3% af det fulde beløb ved betaling med kreditkort.

 • Elektricitet
  Samtlige stikkontakter forsynes med 220 volt

 • Nattevagt
  Skulle der opstå behov for hjælp i løbet af natten er nattevagten altid til stede i eller omkring receptionen.

 • Rygning
  Det er kun tilladt at ryge på soldækket. Der er ryge forbud i kahytterne, af hensyn til sikkerheden.

 • Safe
  Det er muligt at få nøgle til safetyboks i kahytterne, ved henvendelse i reception.

 • TV
  Der findes flere forskellige TV-kanaler. Under sejlads kan det være svært at få et klart signal.

 • Vand
  Vandet ombord er frisk tankvand. Det er muligt at drikke vandet, men vi anbefaler at De køber vand på flaske.

 • Ventilation
  Der findes aircondition/ventilation i alle kahytter.

 • Udflugter
  Udflugter annonceres løbende, og er afhængig af tilmelding. Tilmelding foretages ombord på skibet. Priser varierer fra 10-40 € per tur.

 • Jacuzzi
  Jacuzzi på soldækket kan frit benyttes. Vi beder dem om venligst ikke at benytte solcreme eller lignende ved brug.

Kahytter

Leonora sejler på de europæiske floder i sommerhalvåret samt jule- og nytårsafgange. Med hendes 69 kahytter er Leonora et af det mest luksuriøse flodkrydstogtsskibe i sin kategori. Hermed sikrer vi en afslappende, men samtidig oplevelsesrig rejse, som med tiden er blevet mere efterspurgt. Man får nemlig en komfortabel pause fra hverdagen, hvor gæster sidder i loungen, på soldækket eller nyder en middag i restauranten, glider vi fra by til by på spektakulære floder og vandveje.

Restaurant, lounge og bar

Restauranten tilbyderne 3 daglige måltider. Om morgen kan gæsterne nyde vores store morgenmads buffet. Til middag bliver der serveret en 3-retters frokost og til aften serveres en 4-retters menu. Under middagene sejler vi somregel og man kan nyde udsigten som passere de store vinduer. Nyd en kop kaffe eller en drink i vores bar i panorama salonen, Husk Happy hour inden spisning.

Andre faciliteter

I løbet af dagen kan gæsterne slappe af på soldækket, enten i skygge eller solen. Det er også muligt at tage en tur i fitnessrummet eller snuppe en drink i spabadet. Der er gratis Wi-Fi på skibet.

Følg Leonora

bottom of page