top of page

Velkommen ombord

MS Eurodam

Holland America Line

Holland-Amerika Line, der netop er fyldt 140 år, er et klassisk rederi for voksne mennesker. Det er ikke her om bord, du skal høre på popmusik og vilde børn i swimmingpoolen. Til gengæld skal du nyde et lækkert skib. MS Eurodam blev bygget i 2008 og er det første i rækken af Holland America Lines signaturskibe. MS Eurodam er udstyret med den nyeste teknologi inden for sikkerhed og navigation. Derudover gør redderiet sit ypperste for at sikre høj komfort og service, på dette imponerende skib. Skibets 11 elegante passagerdæk byder bl.a. på eksotiske restauranter, loungeområde med panoramaudsigt og det store bar- og underholdningsområde. Kort sagt Eurodam er et moderne skib med stolte gamle traditioner. Et flottere skib til denne odyssé kan vi ikke forestille os!

Antal pass.: 2.104 | Maks fart: 22 knob | Skibets længde: 286 meter

Privat Balkon – den ultimative luksus. Oplev Vikingernes verden fra din egen balkon. Få morgenmaden serveret på balkonen – eller natmaden? MS Eurodam har 24 timers room service.

Nyd gourmet anerkendte måltider i et udvalg af restauranter, når det passer netop dig – hos Holland-America kan man spise, når det passer en i skibets restauranter – eller hvad med at få middagen anrettet på din balkon under Sydhavets stjerner? Skibet har 24 timers roomservice. Og der er over en halv snes barer, hvor man kan nyde sin drink eller vælge fra et imponerende vinkort. Internationale shows, underholdning o.s.v. er en selvfølge. Og vi tilføjer et dansk islæt i form af spændende foredrag om den verden, vi skal udfordre! Nu er det vores tur. Velkommen om bord!’

Se en video af skibet
Følg skibets position
bottom of page