top of page

Udflugtspakke

Fire store ture for i alt kr. 2.250,00

Vort store krydstogt vil tage os til spændende steder, hvor der venter oplevelser, man ikke lige kan gå til. Derfor har vi lavet en extra udflugtspakke med mange spændende ture. Hele fire vidt forskellige ture. Ved andre anløb er det måske nemmere selv at opleve spændende ting, gerne ved vore rejselederes hjælp. Men her er fire anløb i en fjern verden, hvor vi har lavet vores egne udflugter:

MORMUGAO, INDIEN. Her skal vi besøge Indiens måske mest berømte marked Mapusa Market. Her handles alt mellem himmel og jord plus en del mere. Prøv dine evner som eksotisk handelsmand. Eller nyd det farverige gadebillede fra et af de utallige serveringssteder midt i markedet. Vi fortsætter til hovedstaden i Goa provinsen Panaji. Byens historie går tilbage til de portugisiske erobrere, det var som bekendt den portugisiske søfarer Vasco Da Gama, der fandt vejen til Indien tilbage i 1499.

Mapusa market.jpg
Maria kirke i Panaji.jpg

Mapusa Market i Indien, stærke farver, dufte og synsoplevelser. Og den smukke Maria kirke i Panaji

COLOMBO, SRI LANKA
Colombo ligger i den vestlige del af Sri Lanka og er landets hovedstad og økonomiske centrum. Colombos historie går tilbage til det 5. århundrede, hvor det var en havneby, der forbandt handlende fra Asien og Vesten, som handlede med kanel og ædelstene. Det menes, at portugiserne i 1500-tallet gav byen navnet Colombo. Englænderne gjorde i 1815 byen til hovedstad i Ceylon, som Sri Lanka hed dengang
Byen byder på historiske monumenter og arkitektur fra kolonitiden under Portugal, Holland og Storbritannien, og der er gode shopping muligheder og restauranter, især i den gamle bydel Pettah, hvor vi finder det flydende marked, som vi besøger på vores tur rundt i Colombo.

Moske i Colombo.jpg
Buddastatuer i Colombo.jpg

Colombo er en meget eksotisk hovedstad i det nuværende Sri Lanka, tidligere Ceylon. Vores Tur vil tage os viden om

i den farverige by. Her en moske og buddha statuer i Colombo.

PENANG, MALAYSIA: Penang på Malaysias nordvestlige kyst var en perle i Det engelske Imperium og blev da også kaldt Orientens Perle. Vi besøger den UNESCO bevaringsværdige by Georgetown, der byder på kinesiske pælelandsbyer i havnen og andre smukke, gamle bygninger fra kolonitiden. Mange kulturer smelter sammen her, og storfilmen om Vietnam ”Indochine” fra 1992 med Catherine Deneuve i hovedrollen blev faktisk filmet en del i Georgetown. Se det hele (eller meget af det) på vores byrundtur, hvor vi også skal med kabelbanen op på toppen af Penang Hill.

Georgetown Penang.jpg
Penang Hill.jpg

Orientens Perle blev Penang kaldt i 1800 tallet, hvor den britiske koloni blomstrede. Glæd dig til en rundtur i multikulturelle Georgetown.

Og en tur op på Penang Hill  med den gamle bjergbane.

PORT KLANG, MALAYSIA: Port Klang er havneby for Kuala Lumpur, en af Asiens største og mest spændende byer. Fra
Kuala Lumpurs fine gamle jernbanestation og de charmerende kolonihuse langs Jalan Ampang, der vidner om den tid, da staten Malaysia blev grundlagt. I det ældste boligområde Kampung Bahru kan man se de originale malaysiske træhuse fra slutningen af 1800-tallet. Vi ser også de charmerende huse fra Storbritanniens imperietid i skyggen af Petronas Towers, to af verdens højeste bygninger, som vi også skal op i. Og på turem fortæller vores rejseledere om landets historie og portrætterer både det britiske kongehus, hovedjægere og sultaner.

Kuala Lumpur.jpg
Budda Kuala Lumpur.jpg

Kuala Lumpur er et imponerende mix af moderne imponerende handelsmetropol. Og kulturer fra en svunden tid mikset med engelsk kolonisme.

FIRE UDFLUGTER til én samlet pris. PLUS to inkluderet i jeres rejse, nemlig Venedig og Singapore. Dette krydstogt med Costa Mediterranea bliver det mest eksotiske og farverige, en rejselysten eventyrer kan forestille sig!

bottom of page