top of page
Jewel_Aerial strip.jpg

Velkommen ombord

Norwegian Jewel
Norwegian Cruise Line

Som navnet antyder er "Jewel Class" krydstogtskibe, fartøjer der har det hele. Ud over at tilbyde nogle af de største suiter til søs, er der kahytter, der kan rumme enhver stil. Når det kommer til underholdning, er dette skib fyldt med spænding: et stort udvalg af spisemuligheder, livlige barer og natklubber, og det er kun begyndelsen. Kom ombord og begiv dig ud i naturen på et Alaska krydstogt. Overgiv dig til vinden og stemningen på et krydstogt i Caribien. Udforsk gamle traditioner og fantastiske byer, når du sejler til den mexicanske riviera. Eller oplev unikke og fordybende rejseplaner på en ekstraordinær rejse. Uanset hvilken destination du vælger, gør dig klar til dit livs eventyr!

ncl_Jewel_Aerial_Horz.jpg

Antal pass.: 2.376 | Besætning: 2.018 | Skibets længde: 294 meter

Vi har fornyet alt fra tæpperne til lysekronerne og skabt helt nye steder og rum i vores hidtil mest omfattende skibsrenovering. Slap af i luksus og nyd den betagende udsigt fra din rummelige balkon i de nye, udsøgt færdige Haven Deluxe Owner's Suites. Det splinternye Pit Stop, en amerikansk bar fra 1950'erne, tager dig tilbage til æraen, hvor klassiske biler havde kromfinish. Og dans hele natten i Bliss Ultra Lounge, det nyeste hot spot på klubscenen. Kom ombord på den nypolerede Norwegian Jewel og se, hvad der får hende til at skinne.
Norwegian Jewel har op til 15 barer og lounger, hver med sin egen unikke stemning. Dans til den ultraviolette energi i Bliss Ultra Lounge. Sip champagne, sake eller scotch. Lounge ved poolen med en paraplydrink. Spil pool på pubben. Følg dit humør og bland dig.

Se en video af skibet
Følg skibets position
bottom of page