top of page

Velkommen ombord

Norwegian Breakaway

Norwegian Cruise Line

Norwegian Breakaway er bygget i 2011 som det første skib I Breakaway klassen, og som skabt til både korte & lange krydstogter. Som noget helt nyt byder skibet på "The Waterfront" et innovativt og nyskabende promenadedæk designet så gæster føler sig tæt på og i ét med havet. Skibet er et af de syv haves mest avancerede krydstogtsskibe hvor Freestyle Cruising er i hovedetsædet. Der er bla. 28 restauranter, 22 barer & lounges, et tre etagers sportskompleks, vandland med to swimmingpools og en børnepool, fem vandrutsjebaner og seks jacuzzier og meget meget mere til at underholde jer gæster imens I sejler ud på nye oplevelser.

Antal pass.: 3.963 | Besætning: 1.657 | Skibets længde: 326 meter

Breakaway er et overflødighedshorn af muligheder og mange fristelser. Hele 28 spisesteder, 22 barer samt Broadway shows, jazz & blues club samt pianobar og meget mere finder man ombord. I midten af skibet ligger 678 Ocean Place, som strækker sig over hele tre etager og hvor der hele tiden sker noget nyt. Og der vil gå lang tid, før du opdager alle de snedige barer og cafeer, der gemmer sig blandt forlystelserne.

Dit hotelværelse følger dig den halve verden rundt - Tænk at krydse to verdenshave i denne luksus – med egen balkon? Og rejser du alene og det er du ikke ene om, følger Norwegian med tiden. De har udstyret Breakaway med studio kahytter beregnet for enlige. De har tilmed adgang til særlige lounges for passagerer, der gerne vil møde andre enlige – men kun når det passer dig. Breakaway tilbyder også nye, lækre indvendige kahytter med sofa arrangement og alt det, de flotte balkonkahytter har – bare ikke udsigten og balkonen. Men udsigten er jo også lige udenfor.

Se en video af skibet
Følg skibets position
bottom of page