top of page

Velkommen ombord

MS Zuiderdam

Holland America Line

Dette krydstogt, der anløber nogle af verdens mest isolerede, men også fascinerende steder, gennemføres kun en gang i 2016. Holland-Amerika Line, der netop er fyldt 140 år, er et klassisk rederi for voksne mennesker. Det er ikke her om bord, du skal høre på popmusik og vilde børn i swimmingpoolen. Til gengæld skal du nyde et lækkert skib, MS Zuiderdam, bygget i 2002 og totalt renoveret i 2015. Stort, men ikke for stort med stilfuld elegance og et køkken med udsøgt kvalitet. Her serverer man friskpresset appelsinjuice om morgenen og lækre chokolader på sengekanten – kort sagt Zuiderdam er et moderne skib med stolte gamle traditioner. Et flottere skib til denne odyssé kan vi ikke forestille os!

Antal pass.: 1.969 | Maks fart: 24 knob | Skibets længde: 286 meter

Privat Balkon – den ultimative luksus. Oplev Vikingernes verden fra din egen balkon. Få morgenmaden serveret på balkonen – eller natmaden? MS Zuiderdam har 24 timers room service.

Nyd gourmet anerkendte måltider i et udvalg af restauranter, når det passer netop dig – hos Holland-America kan man spise, når det passer en i skibets restauranter – eller hvad med at få middagen anrettet på din balkon under Sydhavets stjerner? Skibet har 24 timers roomservice. Og der er over en halv snes barer, hvor man kan nyde sin drink eller vælge fra et imponerende vinkort. Internationale shows, underholdning o.s.v. er en selvfølge. Og vi tilføjer et dansk islæt i form af spændende foredrag om den verden, vi skal udfordre! Nu er det vores tur. Velkommen om bord!’

Se en video af skibet
Følg skibets position
bottom of page