top of page
JANE%20AUSTEN_COVER%20v4%20CMYK_edited.j

M/S Jane Austen

M/S Jane Austen er bygget i 2015 og har de sidste 5 år sejlet med flodkrydstogtsgæster på Mosel, Donau og Rhinen. Fra starten af 2020 er hun imidlertid flyttet over til de franske floder, Seinen og Rhône. M/S Jane Austen ejes af det schweiziske selskab Scylla Cruises, og skibet har indtil nu primært henvendt sig til det engelske marked.

Praktiske informationer

 • Drikkevarer
  Ved bestilling af drikkevarer modtages kvittering, som underskrives og godkendes af gæsten

 • Baren
  Baren er åben fra kl. 09:00 til 24:00 eller senere. Købte drikkevarer fra baren kan medbringes overalt på skibet. Egne drikkevarer nydes i kahytten. Der er servering på soldækket.

 • Kreditkort
  Skibet modtager Dankort/Visa, Master- og Eurocard. Der afregnes for baren m.m. den sidste aften. Der pålægges et gebyr på 3% af det fulde beløb ved betaling med kreditkort.

 • Elektricitet
  Samtlige stikkontakter forsynes med 220 volt

 • Nattevagt
  Skulle der opstå behov for hjælp i løbet af natten er nattevagten altid til stede i eller omkring receptionen.

 • Rygning
  Det er kun tilladt at ryge på soldækket. Der er ryge forbud i kahytterne, af hensyn til sikkerheden.

 • Safe
  Det er muligt at få nøgle til safetyboks i kahytterne, ved henvendelse i reception.

 • TV
  Der findes flere forskellige TV-kanaler. Under sejlads kan det være svært at få et klart signal.

 • Vand
  Vandet ombord er frisk tankvand. Det er muligt at drikke vandet, men vi anbefaler at De køber vand på flaske.

 • Ventilation
  Der findes aircondition/ventilation i alle kahytter.

 • Udflugter
  Udflugter annonceres løbende, og er afhængig af tilmelding. Tilmelding foretages ombord på skibet. Priser varierer fra 10-40 € per tur.

 • Jacuzzi
  Jacuzzi på soldækket kan frit benyttes. Vi beder dem om venligst ikke at benytte solcreme eller lignende ved brug.

Afslappende ferie

Leonora sejler på de europæiske floder i sommerhalvåret samt jule- og nytårsafgange. Med hendes 67 kahytter er Leonora et af det mest luksuriøse flodkrydstogtsskibe i Europa. Hermed sikrer vi en afslappende, men samtidig oplevelsesrig rejse, som med tiden er blevet mere efterspurgt. Man får nemlig en komfortabel pause fra hverdagen, hvor gæster sidder i loungen, på soldækket eller nyder en middag i restauranten, glider vi fra by til by på spektakulære floder og vandveje.

Kahytter

Leonora sejler på de europæiske floder i sommerhalvåret samt jule- og nytårsafgange. Med hendes 69 kahytter er Leonora et af det mest luksuriøse flodkrydstogtsskibe i sin kategori. Hermed sikrer vi en afslappende, men samtidig oplevelsesrig rejse, som med tiden er blevet mere efterspurgt. Man får nemlig en komfortabel pause fra hverdagen, hvor gæster sidder i loungen, på soldækket eller nyder en middag i restauranten, glider vi fra by til by på spektakulære floder og vandveje.

Restaurant, lounge og bar

Restauranten tilbyder 3 måltider dagligt. Om morgen kan gæsterne nyde vores store morgenmads buffet. Til middag bliver der serveret en 3-retters frokost og til aften serveres en 4-retters menu. Under middagene sejler vi somregel og man kan nyde udsigten som passere de store vinduer. Nyd en kop kaffe eller en drink i vores bar i panorama salonen, Husk Happy hour inden spisning.

Andre faciliteter

I løbet af dagen kan gæsterne slappe af på soldækket, enten i skygge eller solen. Det er også muligt at tage en tur i fitnessrummet eller snuppe en drink i spabadet. Der er gratis Wi-Fi på skibet.

Følg Jane Austen

bottom of page