top of page

Transatlantisk krydstogt til New York
fra København via Caribien

STIG OM BORD I KØBENHAVN – KRYDS EUROPA OG CARIBIEN OG FLYV HJEM FRA NEW YORK! Men først Sverige, England, Irland, Azorerne, NEW YORK, Puerto Rico, St Martin, DANSK VESTINDIEN, St. Kitts og Tortola. Kryds den halve verden med det nye Norwegian Breakaway og danske rejseledere. Afsejling København 2. oktober, hjem med fly fra New York 28.10. - Hele 27 dage du aldrig glemmer! Det ultimative krydstogt, der kombinerer spændende storbyer som New York med små caribiske perler som St Kitts. Hele 10 spændende anløb og vore danske rejseledere forbereder dig på alle de store oplevelser. Nyd gode vine, eksotiske cocktails, kulinariske fristelser, Breakaways 20 barer og 16 restauranter venter på at forkæle jer. Spis og drik hvad I vil – alt er inkluderet i dit krydstogt, også drikkepenge. Alligevel kan vi tilbyde dette krydstogt med det hele for 26.990 for en delt indvendig eller nyd dette enestående krydstogt fra din egen balkon for kun 33.990. Og det er med det hele!

Vi begynder i KØBENHAVN 2. oktober 2018  - Vi når lige et velkomstmøde før første anløb GØTEBORG i Sverige. Dagen efter på havet, før vi sejler ind til SOUTHAMPTON, ENGLAND. Ny dag på havet, så venter IRLANDS smukkeste kyst med byen COBH. To dage ud over Atlanten og AZORERNE med PUNTA DELGADA venter os. Nu får vi fem dage til rigtigt at nyde NORWEGIAN BREAKAWAY der med sine 144.000 tons er perfekt til at krydse Atlanten. Så venter en historisk indsejling forbi frihedsgudinden til NEW YORK, hvor vi også inkluderer en rundtur. Nu sættes kursen sydpå og efter tre dage på varmen når vi PUERTO RICO. Dagen efter et af de store højdepunkter, nemlig ST THOMAS i det gamle DANSK VESTINDIEN Næste Caribiske anløb er PHILIPSBURG på ST MAARTEN. Perlerækken af Caribiske anløb fortsætter med BASSETERRE, ST KITTS og endelig TORTOLA, før Breakaway atter sætter kurs nordover. Efter 26 dages eventyr når vi NEW YORK, hvor en ny tur venter os, før vi sidst på dagen kører til lufthavnen og flyet hjem med ankomst KØBENHAVN 28 oktober 2018.

ELLER NAP EN ORDENTLIG BID AF THE BIG APPLE. To nætter tre dage i New York på dejligt hotel lige ved Times Square og stadig med danske rejseledere.

Norwegian Beakaway

Tirsdag 2. oktober:

Breakaway venter ved Ocean Kaj i København og er nu på vej til New York. For de, som ønsker at gå om bord her eller måske kommer fra fjernere egne på Sjælland, er det rart at vide, at vi først sejler kl.16.00

Onsdag 3. oktober:
Breakaway ankommer til Gøteborg, Sverige. Hvornår har du sidst besøgt denne smukke svenske by?Det er let at komme omkring i centrum. Sightseeing klares til fods eller på tur med Padda-bådene i voldgrav og kanaler. Ellers kører sporvognene. Inden for voldgraven gemmer domkirken sig mellem træerne, og en del af de gamle huse er bevaret i de smalle gader.

Torsdag 4. oktober: 

Krydstogt, lær dit skønne skib at kende. Breakaway blev søsat i 2013, og hendes hjemhavn er – New York. Så vi er på vej hjem nu, men bagefter venter hendes store cruise til Caribien. Og vi er med hele vejen!


Fredag 5. oktober: 
Southhampton (London), England. Skøn by at udforske eller tag et smut ind til London med toget.Southampton er en gammel by med mange minder om en stolt søfartsnation. Byporten og en stor del af den gamle bymur står der endnu og fører ind til den gamle by.

Lørdag 6. oktober:
En ny dag på havet rundt om England og op til Cobh, Irland. Nøjagtigt den samme rute, som berømte Titanic tog for godt 100 år siden.

 

Søndag 7. oktober:
Cork (Cobh, Irland - Vi arrangerer en extra tur til den romantiske by Kindale.Her finder vi det gamle, smukke Irland efter en skøn køretur med god tid til at udforske de små gader og butikker i denne Irske idyl.

I havnebyen Cobh markerer man stadig byens mest berømte skibsbesøg,nemlig da Titanic stoppede her, før den satte kurs mod Nordamerika.

Mandag 8. & Tirsdag 9. oktober:

Nu venter to forfriskende dage på havet med kurs sydvest. Chancen til at nyde den totale afslapning eller deltage i skibets utallige aktiviteter, det er op til dig. Men en ting må du ikke gå glip af: Dine rejseledere fortæller om de store søfarere, der dengang drog ud i det ukendte. Det er historie, når det er allermest spændende.

Onsdag 10. oktober: 
Ponta Delgada, Azorerne. Den charmerende by ligger i gåafstand fra vores skib. Husk at smage en pastis de nata (rejselederen skal nok husker jer på det)

Byporten til Punta Delgada på Azorerne fem minutters gang fra skibet. Eller tag med på tur ud på den smukke ø.

Torsdag 11. oktober:
Cruise the Atlantic. Nyd det gode liv om bord.

Fredag 12. oktober: Nyd de skønne dage om bord et prægtigt skib, mens vi kløver Atlanten med kurs mod landet, der engang drog millioner af emigranter mod samme kurs – men under lidt anderledes forhold.

Lørdag 13., søndag 14. & mandag 15. oktober:
Atlantkrydstogt. En stor og uforglemmelig oplevelse for de fleste. Vi er i kølvandet på alle de historiske dampere, og vore rejseledere fortæller deres spændende historie. Og selvfølgelig også om Titanic, hvis skæbner stadig fascinerer så meget. Vidste du f. eks. at storfilmen om Titanic kostede mere at indspille, end det kostede at bygge verdens mest avancerede damper for 100 år siden?

Tirsdag 16. oktober:

Breakaway sejler lige ind I verdens mest spændende by,og vi kan spadsere langs Hudson River og Times Square. Vi får hele to ture i The big Apple.

Onsdag 17., torsdag 18. & fredag 19. oktober:

CARIBIEN, HERE WE COME…

Nu bliver det varmere for hver dag. Nu er det på tide at udnytte de spændende faciliteter om bord på det moderne skib.

Breakaway har f. eks. mange udendørs restauranter og barer, så hyg dig om aftenen i caribiske kurvestole, nyd den varme vind og lad eventyret komme til dig.

Lørdag 20. oktober:

San Juan, Puerto Rico , vi lægger til I den gamle spanske bydel med fort og det hele.

 

Spaniernes gamle fæstning, der beskyttede mod piratangreb, vogter stadig Puerto Rico, og vi lægger til i gåafstand fra det historiske fort og den charmerende gamle bydel.

Søndag 21. oktober:

Charlotte Amalie, Dansk Vestindien - Rig mulighed til at gå på opdagelse i de gamle danske gader, vi udstyrer alle vore gæste med udførligt materiale om huse, historie og kort. Og vi forbereder vort anløb her med et stort foredrag. Vores skib vil ligge meget centralt, og har du lyst til at se de gamle danske kolonier fra oven, så løber der en kabelbane lige overfor skibet.

Mandag 22. oktober:

Philipsburg, St. Maarten - tag med til Maho stranden og få en jumbo i hovedet! Badeliv og spænding kombineres fint på den dejlige strand tæt ved vores skib på St Maarten. Det er voldsomt at opleve de store jets brage ind over stranden for at tage banen. Men der er mange andre muligheder på denne meget specielle ø i Caribien,som er delt mellem Holland og Frankrig.

Tirsdag 23.oktober:
Basseterre, St. Kitts - her sejler vi helt ind i hjertet af den caribiske idyl. Byen ligger for vore fødder. Gå på shopping i de farverige gader eller nyd en dag på stranden. Du er aldrig længere borte end du kan se skorstenen fra Breakaway.

Onsdag 24. oktober:

Tortola, British Virgin Islands - et smukt og intimt farvel til Caribien

Torsdag 25, fredag 26: Cruise mod New York

Det har været hektisk dage i Caribien, nu sænker freden sig over vores flydende palads. Nå den sidste specialrestaurant, det sidste slag bridge, og den sidste afsked med det crew, du har lært så godt at kende. Vi holder afrejsemøde og glæder os vel også lidt til at komme hjem og fortælle – og rejselederens mange fotos vil snart ligge kvit og frit på vores hjemmeside.

Lørdag d. 27. oktober: New York!

Gensyn med den prægtige metropol, men nu er det en anden del af New York, vi skal opleve. Vores bus tager tager os med på tur Manhattan rundt med stop mange af de berømte steder. Sidst på dagen fortsætter vi til lufthavnen, hvor flyet til Danmark venter.

Stå tidligt op og nyd den fantastiske indsejling til Manhattan og New York.

Norwegian Breakaway ankommer til New York 27. oktober 2018.

Vi tilbyder en New York Ekstra:
Bo lige i hjertet af New York! Vi har reserveret på det 4 stjernede Marriott hotel ved Times Square. I det kvarter taler vi normalt hundredvis af dollars pr nat, men vi har fået en fin deal med hotellet. Så nu kan du bo lige ved Broardway, Manhattans suveræne hjerte. Vi inkluderer Amerikansk breakfast.

En værdig afslutning på et fantastisk krydstogt. Adressen er 44th street , så ved alle New York kendere, at vi er lige i smørhullet.


Dag 1: Efter ankomst tager vi direkte på bytur sammen med vores øvrige gæster, og den tur er selvfølgelig inkluderet i krydstogtets pris. Men hvor krydstogtet ender i lufthavnen sidst på dagen kører vi i stedet til vores hotel på Manhattan. Oplev den pulserende by om aftenen og glæd dig til at udforske den rigtigt næste dag. Vores rejseleder er på New York Ekstra og vil have gode ideer i en by, han kender ud og ind.

Dag 2: er New York din ligesom du vil ha’ den. Fra de berømte museer til en sejltur rundt om Manhattan. Eller en tur rundt i alle de berømte bydele. Eller frokost i Chinatown, middag på en steak restaurant. Grand Centrals østersbar. Eller et Broadway show om aftenen? Vi kunne blive ved. Og det kan du også. Du har nemlig endnu en halv dag i New York. Først hen ad aften sørger vi for transfer til lufthavnen og flyet hjem til Danmark.

New York Ekstra koster 2.950 kr. og inkluderer 2 overnatninger på det helt nye fire stjernede TownePlace Suites by Marriott, transfer til lufthavn, rejselederservice og selvfølgelig den første dags rundtur i New York.

New York Ekstra

bottom of page