23 dages eventyr med oceanernes nyeste majestæt

DANSK VESTINDIEN TIL DANMARK

Tag med på et historisk krydstogt om bord det brandnye SKY PRINCESS

i april 2020 med danske rejseledere, store oplevelser til små priser!

Dag 1: April 03, 2020, Kastrup lufthavn, København.

Afrejse fra Kastrup Lufthavn med en behagelig dagflyvning til solskinsstaten Florida. Vi lander i Fort Lauderdale og kører til vores moderne og flotte hotel Holiday Inn, der ligger i et godt kvarter med supermarked og restauranter.

Dag 2: April 04, Fort Lauderdale, Florida, US.


Start dagen med hotellets morgenmad og hen af formiddagen henter bussen os og vi tager på byrundtur i byen, de kalder Amerikas Venedig. Så til Port Everglades, hvor Princess Cruise Lines nyeste liner venter. Sidst på dagen afsejling.

Dag 3: April 05, Princess Cays, Bahamas.

 

Her vil I opleve et lille tropeparadis, privatejet af Princess Cruises. På øen er der mange muligheder mellem sjove aktiviteter, shopping eller at nyde en dag med vand, sol og forkælelse på stranden.

Dag 4: April 06, På havet.


Krydstogt i Caribien. Nyd soldækkene og glem ikke solnedgangen fra promenadedæk.

Princess_Cays - Bahamas.jpg

Dag 5: April 07, St. Thomas, U.S. Virgin Islands.


I St. Thomas, U.S. Virgin Islands eller også kaldet det gamle Dansk Vestindien, venter spændende og historisk oplevelser.

Vi starter dagen med en stor rundtur i åbne safaris og derefter byrundtur i Charlotte Amalie. Herefter har I god tid på egen hånd, vi sejler først kl 22 om aftenen.

Udforsk Charlotte Amalie sammen med vores spændende, trykte guide, så du kan koncentrere dig om lige det, der interesserer dig mest! Husk at lægge mærke til de mange danske gadenavne.

Dag 6: April 08, St. Maarten. Philipsburg.


St. Maarten er den gamle hollandske hovedstad i Caribien. I kan fordybe jer i denne del eller tag med til den franske del. Vi arrangerer en tur hvor vi kommer øen rundt.

St Martin er mere end hollandsk og fransk troperomantik. Det er også Maho Beach, hvor man kan komme endog meget tæt på de landende jets!

sky St Maartin.jpg

Dag 7 - 8: April 09 - 10, På havet.

Krydstogt i Caribien. Lær det splinternye Sky Princess bedre at kende, men ikke helt. Det kommer til at tage mange underholdende forsøg.

Fredag er der kurs op mod Florida med Bahamas om styrbord.

St. maarten.jpg

Dag 9: April 11, Ft. Lauderdale, Florida.


Tag med på en tur langs den eksklusive A1A med alle milliardærvillaerne ned til pulserende Miami og en slentretur på Miami Beach.

Se eller gense Caribiens hovedstad Miami, mens Sky Princess forbereder sit Atlant cruise. Her Miami Beach med berømte Ocean Drive.

Dag 10 - 15: April 12. - 17. April, På havet.

Krydstogt i Caribien, det sydlige Atlanten: Nu har vi seks dejlige dage til at nyde Caribien – og Sky Princess. Endelig har vi rigtig tid til at udforske den nyeste superliner på de store oceaner. Sky Princess er spækket med eventyr, men det er også chancen til rigtigt at lade freden hvile. Nyd den skønne sejlads over det store ocean i det historiske kølvand på så mange store opdagere og lad vores rejseledere fortælle den spændende historie til vores historiske foredrag.

Dag 16: April 18, Azorerne (Ponta Delgada).

Azorernes skønne og imponerende natur venter os samt den enestående arkitektur i gamle Ponta Delgada den fjerne provins hovedstad engang et skønt syn for danske skibe på trekantruten fra Dansk Vestindien hjemover – når de ramte Azorerne efter mange uger på den nordlige Atlant, hvor de sejlede hjemad for at fange vindene og ikke den magelige sydlige del Atlanten, hvor Sky Princess cruiser.

Dag 17 - 18: April 19 - 20, På havet.

Nu starter sejladsen mod Europa. Vi er fortsat meget alene på det store Atlanterhav, men på anden dagen er det muligt at se Portugal om styrbord mens vi cruiser op gennem Atlanten, som bliver til Biscayen og videre mod Den engelske Kanal, men først: Frankrig!

Dag 19: April 21, Brest, Frankrig.

Helt ude på den østligste spids af Frankrig ligger den gamle flådehavn Brest. Middelalderfæstning, smalle, farverige stræder, broer, ubåde, søfartsmuseum, oplagt til en slentretur gennem en fransk by, der ikke ser mange turister.

Dag 20: April 22, Le Havre.

Paris, Frankrig eller Le Havre. Naturligvis kan du tage en dag til Paris her fra, men vi tilbyder også en spændende tur, nemlig til middelalderbyen Rouen. Her kan vi nyde de små gågader med de ældgamle huse på vej til markedspladsen. Her finder vi stedet, hvor Jean d’Arc blev dømt og brændt på bålet i 1436. Og katedralen fra 1201. En uforglemmelig historisk rejse kun halvanden time fra vores skib

Sky Rouen.jpg

Dag 21: April 23, På havet.

Cruise gennem Den engelske Kanal mod Danmark

Dag 22: April 24, Skagen, Danmark

Skagen, Danmark. Forår i Danmark, hvor vi besøger den hyggelige by med stil! For vores nordjyske venner er der mulighed for at slutte krydstogtet her. Ellers fortsætter vi med en ny dejlig aften om bord på Sky Princess.

Gl._Skagen_udsigt_Ved_brug_krediteres_Tu

Dag 23: April 25, København, Danmark

Tidligt om morgenen runder vi Kronborg, før vi langsomt krydser ned gennem Øresund og lægger til ved den nye Ocean Terminal i København. Farvel til mange nye og gode venner. Og farvel til Sky Princess, men minderne har vi da – rejselederens mange fotos vil snart genfortælle hele den lange rejse i vores fotogalleri.

Rådhuspladsen 16
5. sal, kontor 503
København 1550

© 2018 Cruise2Go. All Rights Reserved

CVR nr. 31754208