top of page

Danmark til New Orleans

Sejl med os fra Danmark til Mexicogolfen og slut et fantastisk krydstogt med et par dage i selveste New Orleans, denne eksotiske blanding af gammel fransk/spansk kolonihistorie og USA. Drag ud som pionerer på dette enestående krydstogt, som nu bliver muligt for første gang. Og besøg en lang række spændende lande og byer på vejen.

ALT

er inkluderet!!!

Når du har betalt din rejse behøver du ikke at

tænke i penge mere. Vi har ganske enkelt

inkluderet hele herligheden – bogstaveligt talt!

Drikkepenge om bord  – INKLUDERET

Drikkevarer om bord    – INKLUDERET

Shows, underholdning – INKLUDERET

Ture & udflugter           – INKLUDERET

Danske rejseledere     – INKLUDERET

Det er en form for jomfrurejse, vi skal ud på sammen med Norwegian Getaway: København-New Orleans. Eller Danmark-Louisiana. Men først skal vi opleve spændende byer i Europa, derefter Atlantiske anløb til Azorerne og Bermuda. Så følger Caribien med Sørøver øen og Miami, før Mexico golfen og endelig New Orleans. Kryds med i programmet

Søndag 20.10.2019

Afsejling fra København

 

Mandag på havet.

Velkomstmøde, vore danske rejseledere fortæller om de kommende dage.

Tid til at udforske det flotte skib.

Tirsdag: Rotterdam, Holland

Det gamle Holland mikset med det nye. Vi sejler helt ind i byen. En sjov måde at opleve denne spændende by er ved en sporvognstur fra skibet gennem byen. Hop af når I vil udforske noget nærmere, f. eks. i det farverige indonesiske kvarter.

 

Snup en sporvogn og oplev Rotterdam på en festlig måde.

Onsdag: Southampton, England.

Middelalder England, bymure, Titanic museum. Gå i de samme gader, vore forfædre vikingerne betrådte. Nyd den pulserende havn, et af verdens store krydstogtscentre. Herfra stævnede Atlantdamperne ud mod et fjerne Amerika. En af dem var berømte/berygtede Titanic. Og meget andet historie i denne smukke gamle by.

 

Southampton – byens historie går tilbage til romere og vikinger.

Torsdag: Le Havre, Frankrig.

Naturligvis kan du tage en dag til Paris her fra, men vi tilbyder også en spændende tur, nemlig til middelalderbyen Rouen. Her kan vi nyde de små gågader med de ældgamle huse på vej til markedspladsen. Her finder vi stedet, hvor Jean d’Arc blev dømt og brændt på bålet i 1436. Og katedralen fra 1201. En uforglemmelig historisk rejse kun halvanden time fra vores skib.

 

Ældgamle huse i den spændende gamle bydel i Rouen, katedralen og et historisk henrettersted!

Fredag: Portland, England.

Spændende maritim by ved Den engelske Kanal. Vi er i det skønne Dorset landskab, og hvorfor ikke tage en tur til Corfe. Denne lille by har vidnet hele Englands historie. Her på Corfe Castle holdt Vilhelm Erobreren hof, den første kong Edward blev myrdet her i 978, og den onde kong John fra Robin Hood gemte sine skatte her – og fangerne i de skumle kældre.

 

Ruinerne af en af Englands ældste borge vogter over byen Corfe, der har været vidne til 1000 års drama.

Lørdag: Cobh, Irland.

Titanics sidste anløb før kursen blev sat mod USA – og katastrofen. De lokale irlændere elsker at mindes de stolte dage med Atlantdampere og har lejlighed til en festlig dress up, når Norwegian Getaway kommer forbi.

 

Søndag:

Tiltrængt hviledag på havet. Efter en række spændende anløb er det skønt med en god lang dag om bord på Getaway.

 

Mandag:

Fortsat udforskning af Norwegian Getaway. Hvad for en af de mange restauranter, skal vi vælge i aften?

Tirsdag: Ponta Delgada, Azorerne.

Azorerne var kendt af danske søfolk, for det var et sikkert stop på vejen hjem fra Dansk Vestindien. Men isolerede var og er de fjerne øer, som er farvel til Europa for os. Byen på hovedøen er meget charmerende og kan opleves behageligt fra et lille tog sammen med vore rejseledere, før vi slapper af på den store plads med en lille cafe og en pastis de nada.

Byporten til Ponta Delgada ligger i gåafstand fra vores skib.

Onsdag: Nyd et dejligt krydstogt.

Og test jeres viden om den store verden i vores danske quiz med fine præmier.

 

Torsdag: Kurs stik vest mod nye eventyr. Fik I prøvet Tropicana restauranten? Og husk de gode vine, som er inkluderet i jeres krydstogt!

 

Restaurant Tropicana om bord med levende musik til middagen.

Fredag:

På vej ind i det varme vestlige Atlanterhav. Soldæk og caribiske cocktails i de åbne dæksbarer.

 

Lørdag:

Spændende historie fortalt af vores erfarne danske rejseleder. Om opdagelsesrejsende, eventyrere, pirater og andet godtfolk i hvis kølvand, vi nu sejler.

Søndag: Bermuda! Royal Dockyard,

spændende fæstningsby lige til en historisk slentretur. Eller snup en lokal færge over til hovedstaden Hamilton. Bermuda shorts og high tea – gamle engelske kolonitraditioner.

 

Tag en færge over til Hamilton eller bliv i den gamle fæstning og nyd historien om Bermuda, pirater og skattejagter.

Mandag:

Nu er vi rigtigt på varmen, som søfolk siger. Kurs mod Bahamas.

 

 

Tirsdag: Sørøverøen Great Stirrup Cay,

nu et tropeparadis. Hvide sandstrande, alle former for badeaktiviteter – eller bare en liggestol under en parasol?

 

Vores egen lille caribiske perle venter os. Engang var det sørøvere, der gemte sig her. Nu er de hvide strande forbeholdt vore gæster.

Onsdag: Miami, Florida.

Shoppetur til det caribiske center Bayside. Nyd indsejlingen op og ud af Miami kanalen. Villaerne på den private Star Island og lystyachten ved hoveddøren.

 

Bayside Center ved Miamis havn. En blanding af barer,

restauranter og snedige butikker, live musik og caribisk stemning.

Torsdag: På havet op gennem Den mexicanske Gulf.

Vi sejler rundt om Key West og forbi Dry Tortugas, det gamle fort midt ude i golfen og videre op mod de amerikanske sydstater. Og den mest ”sydlige” af dem alle, nemlig Louisiana.

Fredag: New Orleans, Louisiana, USA.

Farvel til Getaway og på tur i den spændende sydstatsby. Vi får også tid på egen hånd til at snuse rundt omkring berømte Bourbon Street i det gamle franske kvarter. Sidst på dagen check in på vores centrale hotel og mulighed for en dejlig aften i cajun land.

 

New Orleans er den mest eksotiske og farverige by i hele USA, og vi skal selvfølgelig bo midt i det hele!

Lørdag:

Det er 21 dage siden, vi drog ud. Nu er det på tide at vende hjem igen og fordøje de mange indtryk.

 

Søndag:

Vi lander i Danmark. 22 dages oplevelser vil snart kunne genopleves i form af rejselederens mange fotos på vores hjemmeside.

Som altid forsøger vi at holde priserne tæt på 1000 kr pr døgn – også selv om vi her inkluderer hele pakken: 21 dages krydstogt med Norwegian Getaway inkl. alle måltider, den store drikkepakke, drikkepenge til besætning, shows og underholdning, danske rejseledere hele vejen. Udvalgte udflugter. Hotelovernatning i New Orleans med transfer og bytur. Fly hjem til Danmark.

Indvendig delt kahyt, men sol og stjerner er lige udenfor: 24.900

Balkonkahyt, så bliver det bare ikke meget bedre her i livet: 28.900

 

Norwegian Getaway stævner ud fra København 20. oktober 2019. Og vores fly lander samme sted 10. november 2019. Mon ikke din cariske solbrændthed holder til jul?

Forlæng turen med 8 dage på det caribiske hav. Tryk på kompasset for at se mere

bottom of page